skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Kerst met de Waddenwichter


In de sfeervolle oude kerk in Zoutkamp gaven de wichter op zondag 18 december 2022 hun tweejaarlijkse kerstconcert. Door een storing in de verwarming was het koud in de kerk. Maar de ruimte was goed gevuld en door het samen zingen was het snel warm. Met Duitse, Engelse, Nederlandse en zelfs Spaanse kerstliederen was het een boeiend optreden. De mensen genoten zichtbaar. Het samen zingen deed iedereen goed. Het mooie Groningse verhaal bracht een lach op ieders gezicht. De gedichten waren van deze tijd, waar bezuinigingen en crises in werden vermeld. Het publiek reageerde waarderend en enthousiast. Kortom, een geslaagde middag. Volgend jaar weer, maar dan weer in Pieterburen.

Waddenwichter in Zoutkamp


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

vrijdag 10 feb 2023
Besloten optreden - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo