skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Succesvol optreden Grootegast


Na twee jaar mocht het weer. Tijdens de jaarmarkt in Grootegast werd er ook opnieuw een shantyfestval gehouden. Naast vijf andere koren waren ook de Waddenwichter weer present. Vroeg in de ochtend vertrokken ze al en traden eerst gezamenlijk op met de andere koren. Daarna verzorgden ze drie optredens op de drie podia, twee buiten en een in een tent. Ze lieten zien dat ze ook na twee jaar nog goed bij stem waren. Nederlands, Engels, Duits en Gronings werd er door hen gezongen, hierdoor was het een gevarieerd programma. Het publiek reageerde enthousiast en er waren er die bij elk optreden van de Waddenwichter aanwezig waren. De zangers werden goed voorzien van koffie en thee en een lunchpakket was beschikbaar voor allen. Kortom goed georganiseerd en verzorgd en voor herhaling vatbaar.

De Waddenwichter op weg in Grootegast