skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Geslaagd optreden in Winsum


Na tweeëneenhalf jaar niet optreden waren De Waddenwichter weer present op de Vocale en muzikale dag op 23 april j.l. in Winsum die was georganiseerd door de KGZB regio Noord. Er deden naast De Waddenwichter ± 75 verenigingen en groepen mee, totaal meer dan 1900 deelnemers.

Het weer werkte gelukkig mee, de zon scheen volop en er stond een flinke bries. Met veel enthousiasme zongen de wichter  drie- en vierstemmig hun goed gekende repertoire aan shanties. Maar ook Nederlandse liedjes, zoals ‘Bij de waterkant’, werden gezongen en meegezongen door het publiek. Ze brachten een prachtige canon over dromen bij de zee ten gehore. In de loop der jaren hebben ze een divers repertoire aan liedjes opgebouwd. Voor elk wat wils dus. Het optreden was zeer geslaagd en het publiek wat massaal toestroomde reageerde heel enthousiast en complimenteus.

Kortom de periode niet zingen heeft niets afgedaan aan het enthousiasme en volgende optredens zijn alweer gepland. Dit eerste optreden na lange tijd heeft bewezen: De Waddenwichter blijven zingen!


De Waddenwichter in Winsum


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zondag 16 apr 2023
Optreden in Termunten - Termunten

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo