skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

De Waddenwichter zingen weer


Na twee jaar afwezigheid hebben de Waddenwichter de vaste repetities weer opgepakt en zingen ze weer. Eerst zijn ze in september aarzelend begonnen en steeds op anderhalve meter afstand. Toen weer een tijdje niet in verband met  de lockdown in december.

Maar nu zingen ze al een tijdje weer op normale sterkte uit volle borst hun shantyliedjes. Twee jaartjes ouder maar nog steeds goed bij stem. Ondanks de coronabesmettingen die steeds weer de kop op steken gaan ze door. Er wordt flink geoefend maar het blijkt dat het repertoire nog steeds goed gekend wordt. De eerste optredens zijn al weer geboekt en wellicht volgen er snel meer, want de Wichter zingen graag en hebben er nog steeds veel plezier in en dat stralen ze uit naar het publiek!

De Waddenwichter repeteren


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zondag 18 dec 2022
Kerstconcert in Zoutkamp - Zoutkamp

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo