skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Groot succes Waddenwichter in Ootmarsum


Drie optredens verzorgde vrouwenshantykoor De Waddenwichter in Ootmarsum. Tijdens de wekelijkse Twentse avond in hotel Van de Maas zorgden zij tijdens de pauze en na afloop voor een spetterend concert. Er werd meegezongen en gedanst en zelfs de Twentse dansers bleven tot het was afgelopen. De regenachtige vrijdag werd cultureel, culinair en shoppend doorgebracht. Zaterdag begon regenachtig, maar al fietsend en wandelend brak de zon door en 's avonds werd er door de Wichter opgetreden in het Stadshotel. De gasten die daar verbleven kwamen uit het hele land. Hun vragen over Pieterburen werden alle beantwoord en ook wat 'wichter' nu eigenlijk betekende werd aan hen uitgelegd. Bij het teruglopen naar het hotel werd uit een geopend autoraampje geroepen: 'Goed gezongen Wichter!' Op zondag was er een optreden op straat voor het hotel. Het winkelende en wandelende publiek genoot zichtbaar en de terrassen stroomden vol. Men genoot zichtbaar van de enthousiaste Wichter in hun nieuwe outfit. Kortom De Waddenwichter hebben laten zien dat er boven in Groningen goed gezongen wordt. Tevreden werd daarna de reis naar het noorden weer aanvaard. De Waddenwichter kunnen terugkijken op een geslaagde tournee, die voor herhaling vatbaar is. De eerstvolgende repetitie wordt begonnen met het oefenen voor het Kerstrepertoire. Want de aanvragen voor een kerstconcert met De Waddenwichter komen al weer binnen.

Waddenwichter in Ootmarsum


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo