skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Succesvol optreden op de Dag van de Garnaal


Op de Dag van de Garnaal in Lauwersoog op zaterdag 6 mei 2017 zongen de Waddenwichter de sterren van de hemel. Het koor was er vanaf 11.00 uur tot laat in de middag, of zeg maar liever vroeg in de avond. Ze verzorgden drie eigen optredens, steeds in afwisseling met de collega-koren De Magelland Singers uit Delfzijl en het Zeemanskoor uit Lauwersoog. Het effect was dat er in hal 3 continue gezongen werd en dat zorgde voor een plezierige muzikale sfeer.


Er kwamen zo’n 30.000 bezoekers op dit evenement af! Nu willen we niet beweren dat die allemaal kwamen voor het optreden van de Waddenwichter. Maar wel waren we verzekerd van een grote rijen bezoekers, waarvan velen de tijd namen om rustig naar onze muziek te luisteren. Aan het eind van de middag werd nog door de drie koren gezamenlijk opgetreden met een speciaal repertoire.

Hoewel de sfeer door de voortdurend langslopende stroom mensen soms enigszins onrustig was gaf dit ook een speciaal cachet aan de dag. De Waddenwichter kunnen weer terugkijken op een geslaagde dag met mooi weer en veel zangplezier, hetgeen door de bezoekers, gezien de reacties, zeer werd gewaardeerd!

Dag van de Garnaal

Dag van de Garnaal


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo