skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Licht- en Klankdag te Siddeburen


Op 1 oktober waren de Waddenwichter op de Licht- en Klankdag te Siddeburen. Zij openden de feestelijke middag, waar diverse koren en muziekgezelschappen acte de présence gaven. Het publiek moest nog komen toen de Waddenwichter begonnen. Toen ze na een half uur het stokje over moesten dragen aan een ander koor was de tent gevuld. Het publiek was op het zingen afgekomen en later liepen een aantal mensen mee naar het verzorgingshuis waar nog een vervolgoptreden gepland stond. In verband met het slechte weer werd er binnen gezongen. In de ruime hal zat het publiek al klaar. Het optreden werd een groot succes. Maar na een aantal toegiften moest ook hier plaatsgemaakt worden voor een ander gezelschap.

Optreden in Siddeburen


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zaterdag 11 mei 2019
Shantykorenmiddag - Uithuizen

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo