skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Vier geslaagde kerstoptredens in een week.


In één week traden De Waddenwichter in december vier keer op met hun kerstrepertoire. Hoewel elke keer anders, waren het geslaagde optredens. Met de Ollerommer Vlintboksems werd opgetreden in overvolle kerk van Vierhuizen. De trompetsolo's tussendoor maakten het geheel tot een geslaagd feest.

Kerstconcert Vierhuizen

Ook het optreden in de Oude Kerk in Zoutkamp gebeurde in een goegevulde kerk en net als in Vierhuizen vertrokken mensen na afloop zingend naar huis.

Kerstconcert Zoutkamp

Kerstconcert Zoutkamp

Kerstconcert Zoutkamp

In Hoogkerk werd opgetreden voor Vrouwen van nu. De zaal zat helemaal vol en men genoot van de zang, maar ook van de gedichten en verhalen die tussendoor werden voorgedragen door leden van het koor. Tot slot kregen alle koorleden een cadeautje in de vorm van een kerstlichtje mee naar huis. Het laatste optreden was in Middelstum voor de bewoners van Colpende, voorheen Fraambos.Zo zorgden de Waddenwichter ervoor om veel mensen in de juiste kerststemming krijgen.Zelf vertrokken ze met kerst- en suikerbroden van hun jaarlijkse kerstactie naar huis. Deze kerst actie verloopt elk jaar beter en bracht weer een aardige bijdrage in de kas van het koor. In januari beginnen de repetities weer van de shantyliedjes. De eerste optredens staan alweer gepland en zelfs een kerstoptreden in december 2015 in Ulrum is alweer geboekt.


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo