skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Optreden Oldeheem


Zaterdag 15 februari was een sprankelende middag voor bewoners en bezoekers in het ontmoetingspunt in Kloosterburen. Vrouwenkoor De Waddenwichter zong daar een speciaal aangepast repertoire van shantyliedjes. Het was niet hun eerste optreden in Oldeheem. Al jarenlang wordt het koor daar uitgenodigd om voor de bewoners te zingen. Sinds een paar jaar is dit optreden ook voor mensen van buiten het huis, in het kader van ontmoetingspunt Kloosterburen. Ondanks de concurrentie van de schaatswedstrijden van de Olympische Spelen was de zaal goed gevuld. Tussen het zingen door werden de uitslagen steeds vermeld zodat iedereen toch op de hoogte bleef. Ondertussen genoot men zichtbaar van de vrolijke uitstraling van het koor. In de pauze hoorde je opmerkingen zoals: 'hier word ik zo vrolijk van!' En 'ze mogen elke week wel komen' en 'Ik wil nog niet naar huis!' Het publiek had ook een goede uitwerking op het koor. Hierdoor was het voor alle aanwezigen een vrolijke en gezellige middag. Voor herhaling vatbaar zoals de organisatie zei: 'We bellen zeker nog een keer om een optreden!'

Kerstconcert Usquert


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo