skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Altied wat aan 't Wad


Op zaterdag 5 oktober traden De Waddenwichter op in de kerk te Pieterburen ter gelegenheid van de manifestatie 'Altied wat aan 't Wad.'Voor een volle kerk zongen zij met begeleiding van het orgel 'Vrouger', een lied dat bij veel aanwezigen van deze reünie ontroering opriep naar de tijd van weleer. Daarna kwam het Paiderboerster volkslaid aan de beurt. Hier zongen alle aanwezigen mee. Na een viertal speeches lieten De Waddenwichter zien dat zij een echt shantykoor zijn, want zij besloten met 'Adios Muchachos' waarin de wind iedereen altijd weer naar huis waait. Kortom, een prachtig visitekaartje voor Pieterburen.

 In de kerk van Pieterburen


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zaterdag 11 mei 2019
Shantykorenmiddag - Uithuizen

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo