skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Ondanks tegenslag toch succes


Bij het vertrek van het vrouwenshantykoor De Waddenwichter naar Ootmarsum, bleek dat de dirigente en begeleidster van het koor wegens ziekte niet mee kon. De teleurstelling bij het koor was groot. Wat nu? Er stonden twee optredens gepland. De reis ging wel door en gaandeweg werd duidelijk dat er misschien toch opgetreden zou kunnen worden, maar wel met een aangepast programma. De tweede accordeoniste van het koor wilde wel spelen en kijken of een optreden onder haar begeleiding mogelijk was. Na een kleine repetitie stond mede hierdoor het koor op de zonnige zondagmiddag tijdens de manifestatie 'Kunst in Ootmarsum' toch in het centrum en liet zien dat zij de moeite van het bekijken en beluisteren waard was. Het publiek op de overvolle terrassen en in de straten genoot zichtbaar van de vrolijke uitstraling van de dames van het koor en een groot applaus viel hen ten deel. Ook een tweede optreden in het Stadshotel voor een volle zaal met gasten was een succes. Zichtbaar opgelucht omdat zij het optreden toch hadden kunnen doen ging men huiswaarts. Men moest echter wel beloven nog een keer terug te komen, maar dan ook met de dirigente om het volledige programma te spelen.


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zaterdag 11 mei 2019
Shantykorenmiddag - Uithuizen

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo