skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Waddenwichter op zomerreces


Na een drukke tijd met veel optredens hebben de Waddenwichter even tijd om op adem te komen. Hun laatste optreden was op 31 juli, tijdens het shantyfestival ter gelegenheid van de feestweek te Ulrum. Samen met de Olrommer Flintboksems en het Broekster Shantykoor uit Friesland verzorgden zij een spetterende avond. Buiten spetterde de regen ook, maar binnen werd er flink meegezongen.

Donderdag ervoor was er een optreden in Zoutkamp, waar buiten voor restaurant De Oude Sluis gezongen werd. Elke maand zijn er wel een aantal optredens, waar het publiek de vrolijkheid van het koor kan proeven. Dit resulteert al snel in aanvragen voor volgende optredens. Mede hierdoor staat de agenda van het koor voor de komende tijd al weer behoorlijk vol. Ook de aanvragen voor een Kerstoptreden stromen binnen. Tegelijkertijd is het koor al druk aan het oefenen voor hun jubileumconcert dat op 16 november a.s. in Westernieland plaatsvindt.

Maar eerst gaat het koor buiten de grenzen van Groningen op stap. Van 24 tot 28 augustus zijn de wichter in Ootmarsum, waar zij een aantal optredens zullen verzorgen en tijdens de bijkomende uitstapjes zichzelf  en Pieterburen zullen promoten. Hun zomerreces is daarom welverdiend! Let op de berichtgeving in de kranten!


Warffum, 20 april 2013


Usquert, 23 april 2013


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zaterdag 11 mei 2019
Shantykorenmiddag - Uithuizen

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo