skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Optreden in een bejaarden- of verzorgingshuis


Regelmatig treedt het koor op in een bejaarden- of verzorgingshuis. Deze optredens geven veel voldoening. Zien hoe het publiek opleeft bij het zien van zoveel vrolijk zingende vrouwen en probeert mee te zingen maakt de koorleden enthousiast. Dit werkt direct door naar het publiek. Het repertoire ziet er wat anders uit dan bij een festival. Meer Nederlandse liedjes, ruimte voor gedichten en verhalen en altijd tot slot het Grunnings Laid. Bij dit laatste lied staat iedereen die kan op. En zelfs mensen die heel lang niet gestaan of gezongen hebben doen mee.


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo