skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Optreden bij De Streekhof.


Op 1 september waren we te gast bij De Streekhof in Den Andel. Om precies 10.00 uur begonnen we met ons optreden. We zongen de mensen als het ware het erf op, want toen het tijd was voor de pauze zat het publiek al koffie drinkend in een waterig zonnetje. Ondertussen kwamen hele gezinnen met emmers om pruimen te plukken. Ook zij bleven staan om de vrolijke liedjes van het koor te horen. Het weer werd steeds beter en het buitenoptreden lokte veel publiek. De verzorging bij de Streekhof was net zoals vorige keren weer heel goed. Voldoende koffie, thee, koek, wijn, appelsap, worst en kaas. En tot slot een mooie foto, een bloemetje voor de accordeonisten en een zakje fruit voor alle leden van het koor. Een geslaagd optreden dat voor beide partijen om een herhaling vraagt. Graag volgend jaar weer!


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo