skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Waddenwichter zingen stamtafel in


Het Dorpshuis van Pieterburen heeft op vrijdag 2 maart de stamtafel officieel in gebruik genomen. De dames van Vrouwenshantykoor De Waddenwichter waren hiervoor uitgenodigd en in groten getale aanwezig. Ze lieten hun liedjes horen aan het publiek dat naarmate de avond vorderde steeds groter werd. De bewoners van Pieterburen stonden met verbazing en bewondering te kijken naar de professionele manier waarop de liedjes drie- en vierstemmig ten gehore werden gebracht. Optreden in het eigen dorp gebeurt niet zo vaak, maar is zeker de moeite waard, getuige de vraag van de aanwezigen wanneer we weer komen zingen. Overigens zingt en oefent het koor al drie jaar in het gebouw, dat nu officieel het Dorpshuis gaat worden. Meer info en foto's op www.dorpshuispieterburen.nl

De Waddenwichter in het Dorpshuis van Pieterburen

De Waddenwichter in het Dorpshuis van Pieterburen

Marie zingt over Jan Cupido


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo