skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Twee kerstconcerten in een week!


Twee kerstconcerten in een week, de Waddenwichter hebben hun best gedaan het kerstgevoel uit te dragen.

In 't Olde Heem in Kloosterburen brachten zij voor een volle zaal hun kerstrepertoire ten gehore. Het enthousiaste publiek had er niets op tegen gehad, als de Waddenwichter alles nog een keer hadden gezongen. Een uitnodiging om in het voorjaar het gebruikelijke shanty repetoire te komen zingen ligt al in het verschiet. Niet alleen met zang maar ook met Grunneger kerstverhoalen en gedichten werd het programma gevuld. Kortom een avond en/of middagvullend programma om in de kerstsfeer te komen.

Dat hebben ook de mensen in Middelstum zo ervaren. Ook daar zongen de Waddenwichter hun kerstliederen. De liedjes die men in de zaal kende werden uit volle borst meegezongen. Hierdoor werd het een gezellig en sfeervol geheel, waar allen met een goed gevoel op kunnen terug kijken.


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo