skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Geslaagd optreden Waddenwichter tijdens de eerste Streekmarkt bij Welgelegen in Leens.


De eerste streekmarkt bij boerderij Welgelegen op 17 september j.l. in Leens was een groot succes. Dat was te zien aan de kramen die steeds leger werden. De vrolijke noot werd verzorgd door vrouwenshantykoor De Waddenwichter. Ondanks het dreigende weer bleven zij tot het einde van de markt hun vrolijke liedjes over de zee zingen. Om de accordeon te beschermen tegen de regenspetters werd gezorgd voor een parasol. Kortom een prima plek om te zingen en voldoende enthousiast publiek dat het koor wist te waarderen met veel applaus.

Streekmarkt Leens 17-09-2011


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

donderdag 10 dec 2020
Kerstprogramma - Zuidhorn

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo