skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Optreden in Niebüll succesvol


Van donderdag 12 tot en met zondag 15 augustus was het vrouwenshantykoor De Waddenwichter uit Pieterburen luid en duidelijk aanwezig op het Shanty festival in de Noord-duitse kustplaats Niebüll, dat werd georganiseerd door het Niebüller Shanty Chor. Samen met vijftien andere koren, werd drie dagen lang een gevarieerd programma verzorgd, waar honderden mensen op afkwamen. Het Duitse publiek, maar ook de mannelijke shantykoren, zien de Waddenwichter graag verschijnen op hun festivals. Hun vrolijkheid en enthousiasme maakt niet alleen hun eigen optreden maar ook die van anderen tot een groot feest. Het publiek kwam massaal opdagen en genoot zichtbaar! Ook van de Waddenwichter, die op hun eigen manier de liederen over de zee, de zeeman, zijn schip, maar vooral over de vrouw achter hem ten gehore brachten. En ook hier kregen de Waddenwichter, net als bij het IJsselmeertournee, uitnodigingen om op andere festivals in diverse landen te komen optreden. Maar omdat De Waddenwichter ook regelmatig in eigen omgeving willen optreden wordt hier selectief naar gekeken.

Op het podium in Niebull

Op het podium 2


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zaterdag 11 mei 2019
Shantykorenmiddag - Uithuizen

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo