skip to main content
Shantykoor de Waddenwichter

Waddenwichter doen mee aan IJsselmeerfestival


We zijn trots te kunnen vermelden, dat we zijn uitgenodigd mee te doen aan het komende IJsselmeerfestival. Op vrijdag 28 mei schepen we in te Harderwijk en diezelfde avond is er al een optreden van ons te verwachten. Daarna gaan we natuurlijk onder zeil (letterlijk en figuurlijk). In die week leggen we in verschillende havenplaatsen aan, waaronder Enkhuizen en Lemmer en ook daar zijn optredens van ons te verwachten.

Kijk voor het volledige programma regelmatig op onze nieuwe site!

Voor programma Harderwijk zie www.sailharderwijk.nlHet schip waar we op inschepen gaan is de Tweemaster 't Manna. Meer over dit schip is te vinden op www.mannacharter.nl

Festival

Dit festival is niet de enige trip die we maken. In augustus gaan we wederom naar Duitsland om daar het shanty festival met onze vrolijke zang op te luisteren. Ook in het Groningse land zijn we regelmatig te zien en te horen. Kijk hiervoor in onze optreed-agenda.


Waddenwichter logo

Eerstvolgende optreden:

zaterdag 11 mei 2019
Shantykorenmiddag - Uithuizen

Bekijk de volledige agenda


Laatste nieuws:


Nieuwsarchief


ISSA logo

Shanty Nederland logo